W dzisiejszych czasach w świecie żywności dzieje się tak wiele ekscytujących rzeczy, że ciężko nadążyć! Oto kilka trendów żywnościowych, które z pewnością trafią do restauracji, sklepu spożywczego lub rynku w pobliżu. Rośnie globalny ruch w zakresie żywienia roślinnego, a coraz więcej producentów, sprzedawców detalicznych i restauratorów bada pojęcie rośliny jako źródła białka. Od pulsów, takich jak ciecierzyca i soczewica, po nasiona, orzechy, ziarna (komosy i freekeh), soi, a nawet glonów i wodorostów, alternatywne źródła białka wydają się być głównym nurtem. 2018 wygląda na to, by przyciągnąć jeszcze więcej ludzi do aromatyzowanych opcji wody, koncentrując się na "zdrowych" wyborach - profilach smakowych, które smakują dobrze, ale również mają korzyści zdrowotne, pomyśl o rumianku, bzie czarnym i...
>>>>>
Przeczytaj więcej