Brytfanny żeliwne z Le Creuset są niezbędne, aby przygotować swoje najlepsze potrawy. Wielofunkcyjne, a...
dzięki zaokrąglonym krawędziom i gładkiej powierzchni jest to idealne narzędzie dla wszystkich potraw, które wymagają "ciągłego ruchu", takich jak gulasze, zupy i mięsa. Le Creuset to różne kształty i kolory, które umożliwiają dopasowanie do Twojego stołu. Żeliwo Le Creuset to doskonały przewodnik ciepła, jest jednym z najlepszych materiałów do gotowania i zapewnia najlepszą absorpcję ciepła bez przegrzewania. Rezultatem jest to, że jedzenie nie pali się i nie pozostaje surowe w środku. Dodatkowo równomierny rozkład ciepła w całej brytfannie żeliwnej sprawia, że żywność nie traci soków podczas gotowania, zachowując wszystkie swoje składniki odżywcze i witaminy. Wszechstronna i praktyczna: spektakularna konstrukcja Le Creuset pozwoli serwować dania bezpośrednio do stołu.