Wynagradzamy za wielkość zakupów | Ostateczna cena widoczna w koszyku | Zobacz nasz program rabatowy sprawdź>>> ×
W NASZYM SKLEPIE WYNAGRADZAMY NASZYCH KLIENTÓW ZA WIELKOŚĆ ZAKUPÓW - SPRAWDŹ NASZE KASKADOWE RABATY - OSTATECZNA CENA W KOSZYKU - DOSTAWA ZAWSZE GRATIS

Wołowina po brazylijsku z orzechami i pesto ze szpinaku

Sekret Brazylijczyków na smaczny stek z grilla to marynowanie. Smak marynaty wnika w mięso i daje więcej smaku, czyniąc go jednocześnie kruchym. To świetna alternatywa do grilla. Ten przepis przynosi smaki z pleneru i może być wykonany z dowolnego steku. Tutaj używamy wołowiny, która jest smaczna i ekonomiczna. Czas przygotowania: 25 minut (w tym spoczynku) Czas marynowania: 24 godzin 4 porcje. Naczynia niezbędne do gotowania: Le Creuset Żeliwna patelnie grillowa kwadratowa 26cm >>> Le Creuset  Żeliwna Patelnia 26cm >>> Wyjmij mięso z lodówki na godzinę przed smażeniem. Wyjmij z woreczka i wysusz na ręczniku papierowym, aby usunąć nadmiar marynaty. Podgrzej patelnię grillową i przetestuj temperaturę patelni przed włożeniem mięsa - patrz uwagi kucharskie >>>


Przeczytaj więcej
zawsze D A R M O W A dostawa
w minimum jednej formie wysyłki
wiele form dostawy zamówienia infolinia 690 354 084
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel