Z A W S Z E    D O B R E    C E N Y - więcej towarów w koszyku - niższa cena | program rabatowy>>> ×
W NASZYM SKLEPIE WSZYSTKIE CENY SĄ WYJĄTKOWE - DODATKOWO PRZY WIĘKSZYCH ZAKUPACH OTRZYMACIE DODATKOWE RABATY - ZAWSZE DOSTAWA GRATIS

Gnocchi z cytryną i bazylią

Odżywczy posiłek o ostrych smakach, który stanowi doskonałą alternatywę dla makaronu. Garnek Gourmet Profesjonal Signature Ø30cm Le Creuset >>>>> Rozgrzej piekarnik do 200 ° C. Przełóż ziemniaki widelcem i połóż na pokrytym solą blacie do pieczenia. Piec przez około godzinę, aż będą miękkie i puszyste w środku. Wyjmij z piekarnika i zgarnij miąższ na gorąco. Wyciśnij ziemniaki przez prasę, aż będą gładkie i bez grudek. Dodaj żółtka ricottę. Dobrze wymieszaj. Dodaj mąkę krok po kroku, aż utworzy się gładkie ciasto. Następnie dodaj posiekaną bazylię i skórkę z cytryny. Rozwałkuj mieszaninę gnocchi na cylindry o grubości 3 cm i 5 cm na posypanej mąką powierzchni i pokrój w kwadraty. W Garnek Gourmet Profesjonal Signature Ø30cm Le Creuset >>>>> należy blanszować gnocchi w osolonym winie przez 5 minut, aż uniosą się na wierzchu. >>>>>
Przeczytaj więcej
zawsze D A R M O W A dostawa
w minimum jednej formie wysyłki
wiele form dostawy zamówienia infolinia 690 354 084
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel